Offline Notepad View raw

Shared snapshot

Shared note

Questionnaires of globalisation

1 do you think globalisation has led to better available for foreign product in India? (Yes/no) answer:-. Yes , globalisation as lead to better availability of foreign product in India market. Name-Harshal age -16 college-pramana college

2 Has globalisation positively or negatively affected the income in your family? (positive/negatively /no change)

answer:-globalisation as positively affected the income in my family Name -Ram Teja . Age -17 college -pramana college 3 do you believe that the growth of multinational of corporation (MNC) as created more employment opportunity for India?

( yes / no)

answer:-Yes ,it is as created more employment opportunity in India Name -Ganesh Hegde. Age -16. College - pramana college

4 in your opinion globalisation increased the competition for India in small India?

(yes/no)

answer:-S it as increased competition for small industries. Name -Preeti age - 18 college -SRPS

5 do you think exposes the global culture throat globalisation for change your lifestyle or consummation ?

answer:-Yes ,globalisation as change our lifestyle and consumption. Name-Naseer Ahmed age -16 college-Vedanta college

6 as globalisation improved excess to the information and technology for general public in India?

(yes / no)

answer:-Yes ,it as improved excise a information and technology Name -Ganesh age -16. College -Vedanta college

7 do you feel that globalisation has made the India product more competitive in the international markets?

(yes/ no)

answer:-No ,still may me Indian products struggle against foreign brands. Name -amoga age- 16 college- Vedanta college

8 in your expensive globalisation lead to more discrete in India retail sector ?

(yes /no)

answer:- No, competition improve quality and lower prices Name -Vishal age - 17 college - SRPS

9 do you think the government should regulated the influx foreign goods the product to local industries from globalisation impact?

(yes/no)

answer:-No, retail is still growing with new opportunities Name -fazle Mohammad age - 16 college -Vedanta college

10 do do you believe that globalisation as interview to a better standard of living for you and your community ?

(yes/no)

answer:-No, only urban area benefited, ruler people so little change. Name -Vaishnavi Joshi age 16 college-pramana

                 thank you......